blockimage
Autoschade Herstel Noord-Limburg logo homepage  

Noord-Limburg: specialist in glasherstel

Het overkomt het ons allemaal wel eens: een kapotte voorruit in de vorm van een sterretje, barst of scheur. Vaak is schade aan de autoruit het gevolg van steenslag of temperatuurwisseling in en buiten de auto. Bij Autoschade Herstel Noord-Limburg proberen we altijd eerst of we de voorruit kunnen repareren, vervangen kan altijd nog. Dit scheelt u als klant namelijk aanzienlijk als het gaat om tijd en geld. Daarnaast geven we als glasschadespecialist graag vrijblijvend advies over het voorkomen van ruitschade. Dit om de veiligheid van u en uw mede-weggebruikers te waarborgen.

Sterretje in uw ruit? Geen nood!

  Autoschade Herstel Noord-Limburg glasherstel icon
  • Klik hier en lees wat we voor u kunnen betekenen
    Bij een voorruitschade kijken we eerst naar de omvang en de soort beschadiging. Is het totale sterretje niet groter dan een muntstuk van 1 euro, dan kan de beschadiging vrijwel altijd perfect gerepareerd worden. Is de beschadiging groter, dan moet de voorruit vervangen worden. Verreweg het grootste gedeelte van de schades kunnen worden verholpen door gebruik te maken van de speciaal ontwikkelde kunsthars. Na het zorgvuldig verwijderen van vocht en lucht in de beschadiging wordt er, onder hoge druk, een kleine hoeveelheid glasheldere kunsthars in de beschadiging gebracht. Deze hars wordt daarna onder invloed van UV-licht uitgehard waardoor de autoruit zijn oorspronkelijke sterkte weer terug krijgt. Met een speciale polish wordt tot slot het inslagpunt vervolgens keurig glad afgewerkt. De beschadiging wordt bijna onzichtbaar en u heeft grotere schade en kosten weten te voorkomen.
  • Voorkom een barst of scheur en meld uw glasschade direct

Toch een barst of scheur? Ook geen probleem.

Autoschade Herstel Noord-Limburg zorgt dat er meteen een nieuwe ruit in uw auto wordt geplaatst tegen een betaalbare prijs. Daarnaast krijgt u, net als bij carrosserieschades, maar liefst 4 jaar FOCWA-garantie op onze werkzaamheden met betrekking tot de ruitreparatie. Bovendien nemen wij alle financiële en administratieve zorgen uit handen. U hoeft alleen uw eigen risico te checken en te bellen voor een afspraak.

Of maak direct een online afspraak

Autoschade Herstel Noord-Limburg waar kunnen we u mee van dienst zijn


Deel deze pagina: