Vacature – Autoschademonteur

Vacature autoschade monteur

Wegens gestegen werkaanbod zijn wij per direct op zoek naar een Autoschademonteur.

Werkzaamheden:

Je takenpakket bestaat uit het de- en monteren van schadevoertuigen. Je demonteert beschadigde onderdelen en delen ter voorbereiding op het restylen. Tevens het vervangen van bv. de wielophanging en het uitlijnen van auto’s, het vullen van aircosystemen en het oplossen van storingen. Hierbij moet je denken aan het de- en monteren van bekledingsdelen, bumpers spatborden etc. Nadat de schade hersteld is, maak je het voertuig weer geheel rijklaar. Hiertoe behoren het inbouwen en terugplaatsen van gedemonteerde onderdelen en het eventuele aansluiten hiervan, tot je werkzaamheden.

Functie-eisen:

Voor deze fulltime functie zoeken wij een gedreven autoschademonteur met een flexibele instelling. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, bent woonachtig in de regio en in het bezit van een rijbewijs. Ervaring is een pré.

Wij bieden:

Behalve een passend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij een prettige werksfeer in een enthousiast en gedreven team, dat voor een winnaarsmentaliteit gaat.

Solliciteren

Zie je deze fulltime functie als een nieuwe uitdaging en ben je op korte termijn al inzetbaar, mail dan je brief met cv dan zo spoedig mogelijk of gebruik onderstaande mogelijkheid. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Peter Timmermans via p.timmermans@asnoordlimburg.nl of bel 077-3982019.

Deel deze vacature!