Vacature – (Leerling) Autoschadehersteller

autoschade-herstel-noord-limburg-vacature-leerling-autoschadehersteller-1

ABS AutoHerstel Noord-Limburg is op zoek naar een getalenteerde en gemotiveerde Allround (Leerling) Autoschadehersteller.

ABS AutoHerstel Noord-Limburg voldoet aan de hoogste FOCWA-standaard en werkt sinds 1961 aan alle merken en type auto’s. Ons pand heeft een oppervlakte van 2000 m² en is voorzien van alle moderne apparatuur. Kwaliteit vinden wij belangrijk, daarom worden onze medewerkers vakkundig opgeleid en bouwen wij continu aan een duurzame relatie met onze klanten en eigen mensen.

Als (Leerling) Autoschadehersteller bij ABS AutoHerstel Noord-Limburg ben je:

Een gedreven, enthousiaste en nette werker. Je bent gemotiveerd om ervaring op te doen en te leren in de praktijk. Je kunt bovendien goed samenwerken, maar bent ook bereid om zelfstandig en op eigen initiatief actie te ondernemen. Als (Leerling) Autoschadehersteller zul je je onder andere bezighouden met de+montage, carrosserie- en plaatwerkzaamheden en het voorbewerken van carrosserie delen aan de hand van onze moderne reparatiemethodieken.

Wij bieden:

Een fulltime functie met prima doorgroei- en opleidingsmogelijkheden in een kwaliteitsbewuste en moderne organisatie met een uitstekende werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd in de vacature?

Ben je gedreven om altijd een topprestatie te leveren en instaat om zelfstandig te werken in een enthousiast team? Reageer dan op deze vacature via p.timmermans@asnoordlimburg.nl of bel 077-3982019.

Deel deze vacature!