blockimage

ABS AutoHerstel Noord-Limburg logo

Noord-Limburg: specialist in autoschadeherstel 

Al jaren is ABS AutoHerstel Noord-Limburg in Horst een begrip in de provincie. En dat is niet voor niets. Dagelijks wordt er door de reparateurs gedegen werk afgeleverd. Niet alleen uit liefde voor het vak, maar ook uit liefde voor andermans auto. Door middel van een efficiënte werkwijze die zich specifiek focust op kwaliteit tegen een betaalbare en eerlijke prijs, verlaten wekelijks tientallen tevreden automobilisten de werkplaats in een blinkende wagen. Kwaliteit is een keuze, zeker als het om uw kostbare auto gaat.

Onze werkwijze in drie overzichtelijke stappen

Autoschade Herstel Noord-Limburg schademelding

Schademelding

Schade aan uw auto is vervelend genoeg. Het is dan ook aan ons om u toch een positieve ervaring te geven. U kunt uw schade 24 uur per dag melden via onze website, tijdens kantooruren staat onze receptionist u uiteraard meteen graag te woord. Heeft u direct hulp nodig bij het invullen van het schadeformulier, dan is dat geen probleem. Omdat we altijd goed contact onderhouden met uw verzekeraar, nemen we bovendien direct de gehele financiële afhandeling van de schade vanzelfsprekend voor onze rekening. Wel zo makkelijk.

Autoschade Herstel Noord-Limburg reparatie

Reparatie 

Gaat het om onderdelen die dusdanig beschadigd zijn dat ze vervangen moeten worden, dan worden deze gedemonteerd en uitsluitend vervangen door originele, duurzame onderdelen. Dit gebeurt in onze plaatwerkerij, waar tevens onderdelen die niet vervangen hoeven te worden, worden uitgedeukt met speciale apparatuur. Als het gaat om het voorbewerken en spuiten van uw auto, dan gebeurt dat altijd in een geheel stofvrije en hypermoderne ruimte, waar de nieuwste gereedschappen binnen handbereik van onze reparateurs liggen.

Autoschade Herstel Noord-Limburg aflevering auto

Aflevering

Als uw auto volledig en volgens fabrieksnormen is hersteld, kan deze in principe direct aan u mee worden gegeven. Bij ABS AutoHerstel Noord-Limburg hechten we echter veel waarde aan een stukje extra service. Indien nodig of gewenst wordt bijvoorbeeld uw airco opnieuw gevuld. Daarna krijgt uw auto een speciale beurt in de wasstraat, waar ook het interieur volledig wordt gereinigd. De receptionist of schademanager neemt vervolgens contact met u op en spreekt met u af wanneer u de auto kunt komen halen.

Autoschade Herstel Noord-Limburg

Profiteer van onze gratis verhaalschadeservice

U bent net betrokken geweest bij een aanrijding of ongeval, maar bent niet schuldig. U heeft dus te maken met een tegenpartij en een verhaalbare autoschade. Naast het schadeherstelproces, krijgt u dus ook te maken met het nodige administratieve werk. Wij begrijpen dat u hier niet op zit te wachten, daarom staat ABS AutoHerstel Noord-Limburg direct voor u klaar met haar verhaalschadeservice. ABS AutoHerstel Noord-Limburg is namelijk niet alleen specialist op het gebied van autoschadeherstel, maar ook op het gebied van verhaalschades. Om uw autoschade zo spoedig en succesvol mogelijk te verhalen, werken wij samen met Schadehulp, een landelijke organisatie die alle expertise bezit als het gaat om verhaalbare schades. Dankzij de samenwerking met de experts van Schadehulp, die onder anderen werken voor het programma ‘Kassa’, behaalt ABS AutoHerstel Noord-Limburg een scoringspercentage van 98%. De kans dat uw schade niet wordt verhaald, is dus minimaal. Door gebruik te maken van onze verhaalschadeservice bespaart u niet alleen tijd, maar ook de nodige kosten. Laat u vrijblijvend door ons informeren.

Autoschade Herstel Noord-Limburg waar kunnen we u mee van dienst zijn

Vergeet het belang van goede expertise niet..

Tijdens uw schademelding neemt onze receptionist alle benodigde informatie met u door. Tevens wordt er een kopie van uw kentekenbewijs en groene kaart gemaakt. Eventueel wordt het schadeformulier samen met u ingevuld. Vervolgens melden wij de schade aan uw verzekeringsmaatschappij en regelen wij, indien nodig, een onafhankelijke expert. Wanneer dit volgens de verzekeraar niet nodig is, voeren de werknemers van ABS AutoHerstel Noord-Limburg de expertise zelf uit. Voor iedere auto wordt een specifiek werk- en communicatieplan gemaakt, zodat er te allen tijde kostenreducerend en efficiënt kan worden gerepareerd. Goede expertise is dus zeer belangrijk voor een positieve afhandeling de schade aan uw auto.

Wij repareren alle soorten schade, ongeacht de omvang

Bij ABS AutoHerstel Noord-Limburg staan we altijd voor u klaar. Ons bedrijf is uitermate geschikt voor het afhandelen van grote en complexe schades, maar wij zijn ook gespecialiseerd in het zo snel en efficiënt mogelijk repareren van kleine autoschade. Heeft u een kleine schade aan uw auto? Een kras, deuk, steenslag of een beschadigde voorruit? Met ABS Klein Herstel is de schade snel hersteld, klaar terwijl u wacht! Kleine schades kunnen we snel herstellen zodat uw auto er weer tiptop uit ziet. We spreken een tijd met u af om de auto te brengen en u kunt gebruik maken van onze wachtruimte die van alle gemakken voorzien is. Uiteraard heeft u de beschikking over ons gratis Wifi-netwerk en gedurende de wachttijd verzorgen wij u met koffie, thee of water. Hoe lang de wachttijd is, is afhankelijk van de schade. Gemiddeld kunnen wij een kleine schade binnen 3 à 4 uur herstellen. Heeft u toch vervoer nodig? Dan kunt u een van onze leenauto's of leenfietsen reserveren.

Grote of kleine schade? Meld het ons direct! Klik hier om uw autoschade te melden

Wij werken voor alle verzekeraars

Autoschade Herstel Noord-Limburg opdrachtgevers

Complete mobiliteit voor al onze klanten

Autoschade Herstel Noord-Limburg vervangend vervoer complete mobiliteit

Wij zorgen er altijd voor dat u tijdens de reparatie mobiel blijft. Daarom heeft u bij ABS AutoHerstel Noord-Limburg de keuze uit een uitgebreid aanbod van auto's, variërend van klein naar groot. Ook de inzet van bedrijfswagens met trekhaak in voor ons geen probleem. Al ons vervangend vervoer is gratis, alleen de brandstofkosten zijn voor uw eigen rekening. Daarnaast kunt u, indien gewenst,  gebruikmaken van onze unieke haal- en brengservice. Wij halen uw auto met schade op een door u aangewezen locatie en leveren deze vervolgens volledig gerepareerd bij u thuis of bij uw bedrijf weer af. Deze service is een belangrijk onderdeel van onze complete mobiliteitsformule.

Onze garantieregeling

Op elke door ABS AutoHerstel Noord-Limburg gerepareerde auto geven we maar liefst 7 jaar garantie. Ook worden de fabriekgarantietermijnen van de door ons herstelde onderdelen direct overgenomen, waardoor u als klant altijd verzekerd bent van kwalitatief goed schadeherstel met bijbehorende kwaliteitsborging. Bovendien rekenen we geen eigen risico of geven we een korting op verhoogd eigen risico.
stempel geen eigen risico
Autoschade Herstel Noord-Limburg waar kunnen we u mee van dienst zijn
  • Autoschade? Meld uw schade hier en profiteer direct van al onze voordelen

    Powered by NEX-Forms

Deel deze pagina: