blockimage

Autoschade Herstel Noord-Limburg logo homepage

Noord-Limburg: specialist in autoschadeherstel 

Al jaren is Autoschade Herstel Noord-Limburg in Horst een begrip in de provincie. En dat is niet voor niets. Dagelijks wordt er door de reparateurs gedegen werk afgeleverd. Niet alleen uit liefde voor het vak, maar ook uit liefde voor andermans auto. Door middel van een efficiënte werkwijze die zich specifiek focust op kwaliteit tegen een betaalbare en eerlijke prijs, verlaten wekelijks tientallen tevreden automobilisten de werkplaats in een blinkende wagen. Kwaliteit is een keuze, zeker als het om uw kostbare auto gaat.

Onze werkwijze in drie overzichtelijke stappen

Autoschade Herstel Noord-Limburg schademelding

Schademelding

Schade aan uw auto is vervelend genoeg. Het is dan ook aan ons om u toch een positieve ervaring te geven. U kunt uw schade 24 uur per dag melden via onze website, tijdens kantooruren staat onze receptionist u uiteraard meteen graag te woord. Heeft u direct hulp nodig bij het invullen van het schadeformulier, dan is dat geen probleem. Omdat we altijd goed contact onderhouden met uw verzekeraar, nemen we bovendien direct de gehele financiële afhandeling van de schade vanzelfsprekend voor onze rekening. Wel zo makkelijk.

Autoschade Herstel Noord-Limburg reparatie

Reparatie 

Gaat het om onderdelen die dusdanig beschadigd zijn dat ze vervangen moeten worden, dan worden deze gedemonteerd en uitsluitend vervangen door originele, duurzame onderdelen. Dit gebeurt in onze plaatwerkerij, waar tevens onderdelen die niet vervangen hoeven te worden, worden uitgedeukt met speciale apparatuur. Als het gaat om het voorbewerken en spuiten van uw auto, dan gebeurt dat altijd in een geheel stofvrije en hypermoderne ruimte, waar de nieuwste gereedschappen binnen handbereik van onze reparateurs liggen.

Autoschade Herstel Noord-Limburg aflevering auto

Aflevering

Als uw auto volledig en volgens fabrieksnormen is hersteld, kan deze in principe direct aan u mee worden gegeven. Bij Autoschade Herstel Noord-Limburg hechten we echter veel waarde aan een stukje extra service. Indien nodig of gewenst wordt bijvoorbeeld uw airco opnieuw gevuld. Daarna krijgt uw auto een speciale beurt in de wasstraat, waar ook het interieur volledig wordt gereinigd. De receptionist of schademanager neemt vervolgens contact met u op en spreekt met u af wanneer u de auto kunt komen halen.

Autoschade Herstel Noord-Limburg

Profiteer van onze gratis verhaalschadeservice

U bent net betrokken geweest bij een aanrijding of ongeval, maar bent niet schuldig. U heeft dus te maken met een tegenpartij en een verhaalbare autoschade. Naast het schadeherstelproces, krijgt u dus ook te maken met het nodige administratieve werk. Wij begrijpen dat u hier niet op zit te wachten, daarom staat Autoschade Herstel Noord-Limburg direct voor u klaar met haar verhaalschadeservice. Autoschade Herstel Noord-Limburg is namelijk niet alleen specialist op het gebied van autoschadeherstel, maar ook op het gebied van verhaalschades. Om uw autoschade zo spoedig en succesvol mogelijk te verhalen, werken wij samen met Schadehulp, een landelijke organisatie die alle expertise bezit als het gaat om verhaalbare schades. Dankzij de samenwerking met de experts van Schadehulp, die onder anderen werken voor het programma ‘Kassa’, behaalt Autoschade Herstel Noord-Limburg een scoringspercentage van 98%. De kans dat uw schade niet wordt verhaald, is dus minimaal. Door gebruik te maken van onze verhaalschadeservice bespaart u niet alleen tijd, maar ook de nodige kosten. Laat u vrijblijvend door ons informeren.

Autoschade Herstel Noord-Limburg waar kunnen we u mee van dienst zijn

Vergeet het belang van goede expertise niet..

Tijdens uw schademelding neemt onze receptionist alle benodigde informatie met u door. Tevens wordt er een kopie van uw kentekenbewijs en groene kaart gemaakt. Eventueel wordt het schadeformulier samen met u ingevuld. Vervolgens melden wij de schade aan uw verzekeringsmaatschappij en regelen wij, indien nodig, een onafhankelijke expert. Wanneer dit volgens de verzekeraar niet nodig is, voeren de werknemers van Autoschade Herstel Noord-Limburg de expertise zelf uit. Voor iedere auto wordt een specifiek werk- en communicatieplan gemaakt, zodat er te allen tijde kostenreducerend en efficiënt kan worden gerepareerd. Goede expertise is dus zeer belangrijk voor een positieve afhandeling de schade aan uw auto.

Wij repareren alle soorten schade, ongeacht de omvang

Bij Autoschade Herstel Noord-Limburg staan we altijd voor u klaar. Ons bedrijf is uitermate geschikt voor het afhandelen van grote en complexe schades, maar wij zijn ook gespecialiseerd in het zo snel en efficiënt mogelijk repareren van kleine autoschade. Bij Noord-Limburg werken we volgens Easy2Fix, een reparatieformule die specifiek richt op het herstellen van kleine vormen van schade als deukjes en krasjes. Al onze medewerkers hebben een speciale Easy2Fix-opleiding gevolgd om efficiënt en kostenbesparend schadeherstel te realiseren. In veel gevallen wordt een bumperkras of een deukje zonder lakschade binnen no time gerepareerd, zonder daar hoge kosten voor te rekenen.
Autoschade Herstel Noord-Limburg Easy2Fix voor kleine autoschade
 
 • Easy2Fix: uitdeuken zonder spuiten
  Uitdeuken zonder spuiten is een speciale reparatietechniek die interessant is voor uw portemonnee. In vergelijking met traditioneel schadeherstel is uitdeuken zonder spuiten namelijk vele malen voordeliger. Een prijsbesparing van minimaal 50 procent behoort daarbij zeker niet tot de uitzonderingen. Door uitdeuken zonder spuiten als techniek toe te passen zorgen we ervoor dat de originele fabriekslak van uw auto behouden blijft. Onze expertise en speciale gereedschappen zorgen ervoor dat uw auto vaak binnen een dag kan worden gerepareerd.
 • Easy2Fix: spotrepair
  Spotrepair is een efficiënte reparatietechniek die wordt toegepast om lakschade eenvoudig en kostenbesparend te repareren. Het gaat hierbij om krassen in de autolak die passen binnen het formaat van een A4-tje. In onze werkplaats wordt de schade via schuren, waar nodig plamuren, aanbrengen van diverse originele laklagen en drogen via de laatste warmtetechnieken, in korte tijd volledig hersteld. U kunt dus snel weer in een gerepareerde auto de weg op, en dat tegen een betaalbare prijs.
Autoschade Herstel Noord-Limburg waar kunnen we u mee van dienst zijn

Grote of kleine schade? Meld het ons direct! Klik hier om uw autoschade te melden

Wij werken voor alle verzekeraars

Autoschade Herstel Noord-Limburg opdrachtgevers
 • Achmea
  Avéro Achmea, Centraal Beheer Achmea, Interpolis, FBTO.
 • Schadegarant
  AEGON Schadeverzekering, De Zeeuwse verzekeringen, Amlin Corporate Insurance, ASR Verzekeringen, Delta Lloyd Schadeverzekering, De Nederlanden van Nu, Europeesche Verzekering Maatschappij, GENERALI Schadeverzekering, De Goudse Verzekeringen, Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij, Mercurius Verzekeringen, OHRA, Proteq Schadeverzekeringen, Reaal Verzekeringen (incl. AXA- én Winterthur Verzekeringen), RVS Schadeverzekering, SNS Verzekeringen.
 • Topherstel
  Allianz, London, Axa, Winterthur, Erasmus.
 • Overig
  Anova, Pakketpolis, Hannover, Polis Direct, Klaverblad, Turien & Co, Noordhollandsche van 1816, Bovemij, Saint-Gobain, AON.
 • Merkdealers en garages
  Mazda Peeten Baarlo, Daihatsu Peeten Venlo, Mercedes EAG Venlo, Fiat Alfa Lennaerts Venlo, Fiat Lennaerts Beesel, Fiat Alfa Citroën Hyundai Lennaerts Roermond.
 • Fleetowners
  Munckhof Taxi Groep, Energa-Elektra, NLW - Bedrijven, Thissen Installatie techniek, Van Tilburg Installatiebedrijf, Gemeente Horst aan de Maas, Aannemersbedrijf J. Peters Hegelsom, Bovee Keukens.

Complete mobiliteit voor al onze klanten

Autoschade Herstel Noord-Limburg vervangend vervoer complete mobiliteit

Wij zorgen er altijd voor dat u tijdens de reparatie mobiel blijft. Daarom heeft u bij Autoschade Herstel Noord-Limburg de keuze uit een uitgebreid aanbod van auto's, variërend van klein naar groot. Ook de inzet van bedrijfswagens met trekhaak in voor ons geen probleem. Al ons vervangend vervoer is gratis, alleen de brandstofkosten zijn voor uw eigen rekening. Daarnaast kunt u, indien gewenst,  gebruikmaken van onze unieke haal- en brengservice. Wij halen uw auto met schade op een door u aangewezen locatie en leveren deze vervolgens volledig gerepareerd bij u thuis of bij uw bedrijf weer af. Deze service is een belangrijk onderdeel van onze complete mobiliteitsformule.

Onze garantieregeling

Op elke door Autoschade Herstel Noord-Limburg gerepareerde auto geven we maar liefst 7 jaar garantie. Ook worden de fabriekgarantietermijnen van de door ons herstelde onderdelen direct overgenomen, waardoor u als klant altijd verzekerd bent van kwalitatief goed schadeherstel met bijbehorende kwaliteitsborging. Bovendien rekenen we geen eigen risico of geven we een korting op verhoogd eigen risico.
stempel geen eigen risico
Autoschade Herstel Noord-Limburg waar kunnen we u mee van dienst zijn
 • Autoschade? Meld uw schade hier en profiteer direct van al onze voordelen

Deel deze pagina: