Reparatie & Onderhoud

Naast schadeherstel kunt u bij ons ook terecht voor reparatie en onderhoud. Onder de gerenommeerde naam van Bosch Car Service Horst voorzien wij al jaren klanten van persoonlijk en vakkundig advies. U kunt vanzelfsprekend rekenen op duidelijke afspraken omtrent prijs en de duur van de reparatie. Het ervaren personeel van Bosch Car Service Horst gebruikt enkel kwaliteitsonderdelen en biedt altijd een complete vorm van service. Omdat Bosch, als grootste toeleverancier van autofabrikanten, de reparatiedelen veelal zelf ontwikkelt, hoeven wij geen concessies te doen aan kwaliteit en duurzaamheid. Gaat het om gespecialiseerd onderhoud, dan is het voor zowel particuliere als zakelijke autobezitters aantrekkelijk om een bezoek te brengen aan onze vestiging. Het is belangrijk uw auto regelmatig te laten onderhouden. Daardoor kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen. Op deze manier bent u er zeker van dat u altijd met een technisch perfect voertuig onderweg bent. En dat kan een hoop reparaties en strandingen schelen. Bij Bosch Car Service Horst staat veiligheid voorop.

 • APK Keuring
  Sinds de APK-keuring ingevoerd is, gaat de veiligheid op de Europese wegen snel vooruit. Ook het milieu profiteert. Banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen worden gecontroleerd. Elk Bosch Car Service bedrijf heeft een eigen APK keurmeester in dienst. Dat geeft u de prettige garantie dat u de kwaliteit en service krijgt die u van ons gewend bent.
 • Aircoservice
  Een airco is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Dit middel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestatie in warme maanden, kan ernstige schade aan het systeem ontstaan. Bosch Car Service Horst onderhoudt graag uw airco. De werkplaats is uitgerust met de nieuwste diagnose-apparaten van Bosch. Hiermee kan elke fout in de electronica opgespoord worden. Op deze manier garanderen wij dat uw aircosysteem u koel door de warme zomermaanden helpt.
 • Remmenservice
  Uw remmen zijn van wezenlijk belang voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers. Laat daarom regelmatig uw remmen en remvloeistof controleren. De ontwikkeling van remsystemen is bij Bosch altijd een speerpunt. Bosch biedt autofabrikanten een compleet remmenprogramma, van losse componenten tot complete remsystemen bestaande uit mechanische, hydraulische en elektronische deelsystemen. Is uw auto toe aan nieuwe remschijven of een ander onderdeel van het remsysteem? Met de onderdelen van Bosch kunt u weer veilig op weg. Bij elke onderhoudsbeurt controleert Bosch Car Service Horst uw remmen en de remvloeistof.
 • Storingsdiagnose
  Moderne auto's hebben een elektronisch geheugen dat een storing of defect automatisch registreert. Diagnoseapparatuur van Bosch Car Service Horst kan daardoor de fout of storing uit het geheugen lezen. Onze vakkundige mensen helpen u daarna weer snel op weg.
 • Uitlijnen
  Trekt uw auto naar één kant, vertoont de wagen instabiel weggedrag, slijten de banden scheef af of draait het stuur niet terug na een bocht, dan is het aan te raden om uw auto uit te laten lijnen door de specialisten Bosch Car Service Horst. Ook wanneer er aan uw auto is gesleuteld kunnen de banden een goede check gebruiken. Het resultaat is een veilige auto die brandstof bespaart en de levensduur van de banden aanzienlijk verlengt.

Ga naar de website van Bosch Car Service Horst

Autoschade Herstel Noord-Limburg Bosch Car Service Horstl icon

Plan online uw afspraak voor onderhoud

Autoschade Herstel Noord-Limburg online afspraak plannen icon

Lees meer over ons auto onderhoud plan 

Autoschade Herstel Noord-Limburg Auto onderhoud plan icon

Beoordelingen Bosch Car Service Horst

Autoschade Herstel Noord-Limburg contact icon

Deel deze pagina: